- Autor: Sibule
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí čerstvé lisované | 20 |
Cibule | 25 |
Jihočeské máslo nedělní 77% | 3 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Pažitka | 15 |
Energetická hodnota celkem: 554 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osmahnout cibuli na másle, nechat rozpustit 1/2 kostky droždí, přidaj vajíčko, zamíchat, po namazání hodně posypat pažitkou. Kdo chce snížit tuky, odstraní žloutek a použije jen bílen. Osolím až hotovou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.